S.D.W. Rotterdam

sdw21101‘Flexibele inzet van onze voertuigen is nu wel heel makkelijk geworden.’

SDW (Service Dienst Werk) is een marktgerichte, maatschappelijke onderneming, die diensten levert aan particulieren, bedrijven, instellingen en de overheid. Ook op het gebied van advisering en projectontwikkeling is SDW actief. Door gebruik te maken van het RouteConnect systeem is het beheren van het totale wagenpark volledig geautomatiseerd met als doel volledig inzicht en flexibele inzet van het wagenpark.

De heer W.P. Barendregt: “Sinds de ingebruikname van het RouteConnect systeem zijn we verlost van het bijhouden van allerlei lijsten zoals welke medewerker in welk voertuig rijdt, de urenregistratie en de rittenadministratie. Met behulp van de chauffeursregistratie in de voertuigen krijg ik automatisch bij elke rit de juiste chauffeur. Dit scheelt een berg administratie ”.

Nu SDW al enige tijd gebruikt maakt van het systeem en daardoor veel rit- en routedata heeft verzameld, kan men analyseren hoe efficiënt elke bedrijfswagen wordt ingezet. De heer Barendregt: “We hebben nu inzichtelijk welke voertuigen de kilometers maken en welke niet. Met het RouteConnect systeem kunnen we het onderhoud aan het wagenpark beter spreiden en de voertuigen efficiënter inzetten. Dit resulteert direct in lagere kosten”.