RouteConnect werkt samen met gerenomeerde partners, zoals:

KPNKPN is de toonaangevende leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten in Nederland en biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Voor zakelijke klanten verzorgt KPN complete telecommunicatie- en ICT-oplossingen.

 

 

Ford Nederland

Het Ford Fleet Center is het aanspreekpunt voor de zakelijk markt. De professionele Ford dealers staan te allen tijde paraat om samen met u de optimale mobiliteitsoplossing voor uw bedrijf te ontwikkelen. Met een uitgebreide reeks auto’s – van de Ka tot de Transit Jumbo – kan elke mobiliteitswens ingevuld worden.

 


Multilease is een niet bankgebonden leasemaatschappij die de leasing van ongeacht welk merk en type personen- of bestelwagen kan aanbieden, tegen een aantrekkelijk tarief.

 

 

aa lease
Met een portefeuille van een ruim zevenduizend leasecontracten bekleedt AA Lease een stabiele positie in de top van onafhankelijke en universele Nederlandse leasemaatschappijen.

 

 

broekhuis leaseBroekhuis Lease staat voor maatwerk op gebied van automobiliteit voor de zakelijke markt.

 

 

driessen autoleaseDriessen Autolease behoort tot een van de meest ervaren leasemaatschappijen in de regio Zuid Oost Brabant.

 

 

kamsteeg auto leaseKamsteeg Auto Lease is een universele leasemaatschappij en maakt sinds 1983 deel uit van de Kamsteeg Auto Groep.

 

 

Van Mossel Leasing is gespecialiseerd in het financieren en beheren van wagenparken. Sinds de start in 1994 is Van Mossel Leasing uitgegroeid tot de grootste zelfstandige, fullservice dealer-leasemaatschappij van Nederland.