KilometerManagement®

Met KilometerManagement® van RouteConnect heeft ú het stuur weer in handen.

Als ondernemer bent u gewend de touwtjes in handen te hebben. U zet de lijnen uit, bepaalt de doelstellingen en bouwt controles in; kortom u zit in de ‘drivers-seat’. Echter voor een organisatie met een buitendienst valt dit niet mee. Vaak blijkt dat over de buitendienst weinig inzicht bestaat en deze daarom moeilijk aan te sturen is.

Hoe vaak komt het niet voor dat de thuisbasis wil weten waar een servicemonteur zich bevindt omdat een klant
belt met een acuut probleem. Bel ik vervolgens één voor één mijn mensen op om te horen wie beschikbaar is?
En kom ik er dan later achter dat ik beter zijn collega had kunnen sturen omdat die toevallig dichter bij was?

kilometermanagement

 

Hoe vaak ontstaat niet een discussie over het aantal doorbelaste uren op een factuur? Een klus wordt ingepland voor een bepaalde tijd, maar vandaag zat het mee en hadden we eigenlijk nog wel tijd voor die andere klus. Wanneer wordt met het werk begonnen en wanneer is het klaar? Hoe is de verhouding tussen de gereden kilometers en de voorrijkosten? Hoeveel kilometers koop ik in en wat levert mij dit op? Hoe is de verhouding tussen zakelijke en privé kilometers?

Dit zijn zomaar een aantal praktijkvragen waar KilometerManagement® van RouteConnect u een antwoord op geeft. Simpel, met een muisklik. De combinatie van real time inzicht in de locatie van al uw voertuigen en een exacte rit-, route- en stop-administratie maken dat u beschikt over essentiële management-informatie. En dat u de handen weer vrij heeft om te ‘sturen’.

KilometerManagement® is tevens dé oplossing voor uw fiscaal sluitende kilometeradministratie.
Met ingang van 1 januari 2006 valt privé-gebruik van de auto van de zaak namelijk niet meer onder de inkomstenbelasting, maar onder de loonbelasting. De bewijslast over privégebruik verschuift hierdoor naar de werkgever. Dat dit een enorme administratieve lastenverzwaring voor de werkgever betekent hoeven we u niet te vertellen. RouteConnect biedt met KilometerManagement® hét middel om deze extra administratieve rompslomp tot een minimum te beperken, en beter nog, zelfs kosten te besparen.
Wij laten u graag zien wat KilometerManagement® voor uw organisatie kan betekenen en hoeveel ú kunt besparen met KilometerManagement®.

Neem de proef op de som, klik op Contact en maak meteen een afspraak om úw besparing te laten berekenen.