A.S.P. model

altRouteConnect werkt volgens het zogenaamde Application Service Providing model. Onder A.S.P wordt verstaan het via internet ter beschikking stellen van applicatiesoftware en daaraan gerelateerde diensten. U schaft dus geen software aan maar huurt deze waarbij u betaalt voor de mate van gebruik. 

Het A.S.P. model biedt als voordeel dat de applicatie centraal door ons wordt beheerd. Steeds meer bedrijven kiezen voor het uitbesteden van werkzaamheden die zij niet tot hun kernactiviteiten rekenen. Ze besparen hiermee op kosten en verhogen de efficiency. 

Bijkomend voordeel van onze oplossing is dat de kosten inzichtelijk zijn. De kosten van het in eigen beheer hebben van applicaties beperken zich niet tot de aanschaf van licenties en apparatuur. Ook kosten voor onderhoud, back-ups, helpdesk en beveiliging moeten immers worden meegenomen. 

Bij RouteConnect betaalt u een vast all-in maandelijks bedrag. Kosten zijn op deze wijze inzichtelijk en u kunt beter budgetteren.

RouteConnect beschikt over goede voorzieningen (zoals fysiek en softwarematig zwaar beveiligde datacenters) en deskundig personeel waar gevoelige bedrijfsgegevens in goede handen zijn. Omdat beveiliging deel uitmaakt van onze core-business zorgen wij er voor dat de eindgebruiker hier geen omkijken naar heeft. 

RouteConnect gebruikers hebben overal en altijd toegang tot de applicatie. Een PC of Notebook voorzien van Internet Explorer en een Internetaansluiting zijn voldoende en maakt het gebruik zeer laagdrempelig. Handig voor thuiswerkers maar ook voor bedrijven met mobiele werknemers. 

Updates van software en kaartmateriaal worden centraal verzorgd. Kosten hiervoor worden niet separaat doorbelast maar maken onderdeel uit van het abonnement.